söndag 6 juni 2010

Tack kära vänner

För alla härliga kommentarer om mina tårtor.

Det är sant jag har ju inte jobbat så många tillfällen än och har lärt mig mycket på den korta tiden, alltså är man inte helt obildbar. Kommentarerna värmer ända in i själen i alla fall ska ni veta och det känns som en kick att lära mera.

Tänk om vi vore mer positiva mot våra medmänniskor, då skulle antagligen fler få bättre självförtroende och våga prova nya saker. Bloggen är verkligen en bra plats för den som vill ha positiv och rättvis respons, härligt.

Något annat som värmer är äppelblom och syren, kan inte se mig mätt på blommorna vid den här tiden, de vittnar om härliga avslappnande stunder.Ja förresten så glömde jag att berätta att min första tavla på jobbet nu är såld och det värmer ända in i själen det med, tänk att någon verkligen uppskattar det man gör, nu ska jag bara njuta av det positiva som händer runt mig och ta vara på allt njutbart.
Kära sambon har också fått jobb så det har verkligen vänt på jobbfronten för oss. Första arbetsdagen på det jobbet börjar i morgon så jag tror det pirrar i hans mage också nu.

Nu ska jag bara njuta av den lediga dagen idag och på tisdag väntar nya tårtor, i morgon står jag beredd ifall bemmanningscentralen ringer och erbjuder arbete.
Där har jag lite funderingar faktiskt, hur lågt ska man gå i lön i min ålder och med den erfarenhet man har? Ja det är frågan har ni någon åsikt om vad som är skälig timlön för en elevassistent med erfarenhet, jag fick nämligen ett skamligt erbjudande tycker jag, nästan sommarjobbslön faktiskt. Har ni någon idé så berätta gärna.
Kan tipsa om att den absoluta grundlönen ligger på 96 kr i timman, men då har du ingen erfarenhet heller.

Nu ska jag ta och gå ut och njuta av den sköna dagen som står i beredaskap, tack än en gång för era härliga kommentarer.
Ha en riktigt skön söndag allihop

KRAM LENA

9 kommentarer:

 1. Klokt skrivet... positivism är en av de bästa dygder!
  (tyvärr vet jag inget om löner...)Du har iaf mycket på gång, det kan bara bli bättre, eller? *ler*

  SvaraRadera
 2. Kikar in o önskar dig en underbar söndag full med solsken:)

  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera
 3. Grattis till sambon, ni har bra flyt med jobb nu. Jag kan inget om löner, men jag vet en som kan allt på mitt jobb. Om jag kommer ihåg ska jag fråga henne. Och nu har solen kommit här också, började så disigt imorse.
  Jättekul att du sålt tavlan också.
  Kram på nationaldagen
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!
  Vacker bild med knivskarp skärpa!
  Ha en fin söndag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 5. Det där med att förhandla om löner är jag urkass på.
  Kuligt att du sålt en tavla.
  Vart har Pe fått jobb?
  Kul i vilket fall som helst.
  Jag hoppas få behålla jobbet i Norge iaf. som jag älskar. Det ska lämnas anbud på det nu på onsdag, så jag behöver många positiva tankar sända till mej.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Grattis till sambon som oxå fått jobb! Ni har flyt nu båda två, vad roligt:)

  Har inte koll på det där med lönen..

  Hoppas Nationaldagen varit trevlig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Så roligt att sambon fått jobb, gott att det vänt för er och sååå kul att du sålt första tavlan, tog ett litet glädjeskutt för dig nu :)

  Tänk vad världen hade sett annorlunda ut om folk vore mer positiva, tror världen hade sett annorlunda ut då...

  Ta hand om dig

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 8. Godmorgon Lena! Härligt att ni har ett sådant flyt nu! Är bara inne för att önska dig några härliga dagar så hörs vi sedan ;-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 9. Så roligt att du fått sälja en tavla.
  Härlig sommarbild du visar.:-) kram Stina

  SvaraRadera