fredag 4 juni 2010

Lite skryt är väl på sin plats

Ja så är det nu kommer det några bilder och allt det ni ser på bilderna är en del av det som jag har gjort idag alldeles själv utan att någon bett mig, har nämligen jobbat själv idag och all osäkerhet släppte kändes det som och jag körde hem full av härlig energi efter arbetsdagen slut.



Den här skapelsen är en exotiskt prinsesstårta och den lila bakom är en av de mest populära tårtorna vi har, charlottatårta med maräng och hallon bl.a


De här små skapelserna hittade jag på innan jag skulle gå hem, men det är chokladdoppade tarteletter med hallonmousse


En riktigt rejäl dajmtårta är inte heller helt fel


Eller kanske en söt liten vanlig prinsesstårta skulle smaka?



Ja sen har vi då den populära White ladytårtan med chokladmousse, den är mumsig den.

Nej nu lät det som rena modeuppvisningen känner jag men eftersom jag är stolt över mina verk, glöm ej att jag inte har jobbat så många dagar än, så vill jag visa dem för mina kära bloggvänner.

Hade det inte varit så att jag skall jobba även i morgon så skulle jag banne mig fira med lite champagne, men det kommer väl fler dagar så.

Nu vill jag önska er alla en riktigt skön helg och var rädda om er nu.

Stor kram
LENA


18 kommentarer:

  1. Himmel så duktig du är..........
    Jag är så imponerad av dig - fattar du själv vad du åstadkommer?
    Det här är inte bara vem som helst som klarar.
    Jag sitter ju här och blir lite stolt över dig jag också *ler*
    Hade jag bott närmare så hade du fått den stora äran att skapa Fredriks studenttårta!
    Ja, det blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig, och nu sitter jag här hemma och tar hand om Fredrik som blev sjuk imorse. Ja, det är märkligt hur det blir, men han verkar piggna till lite grand och det känns skönt.
    Ska gå och lägga en kall handduk i pannan på honom nu, men sköt om dig nu och ha det fint!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bakverk! Jag är imponerad! Så fina bilder du visar, så somriga härliga bilder och visst är det så att man inte kan återge verkligheten fullt ut på en bild. Men den bilden där du lutar dig ut med kameran då fick jag svindel och det grep tag i magen på mig, så nog lyckades du återge den känslan allt!

    Nu ska jag vila och bara njuta av en ledig helg efter den intensiva veckan. Tänk att jag gått i min egen fälla igen, jobbat en dag extra samtidigt som jag kört 13 samtal utöver vanligt arbete, jag som trodde att jag hade lärt mig mer....= )....men det gör jag inte om!!!

    Ha en skön helg!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  3. Mmmm... Det vattnas ordenltigt i munnen på mig kan jag säga! Vad duktig du är. Klart att du skall vara stolt över dig själv som gjort dessa skapelser. Charlottatårtan blev jag väldigt nyfiken på! Lät helt i min smak. =0)
    Ha nu en underbar helg trots jobbandet.
    Kramisar!

    SvaraRadera
  4. Du är helt otrolig Lena! All anledning har du att vara stolt, skulle förvåna mig om inte bageriet går med plus nu när du har börjat där. Den där exotiska är ju så vacker så man bara måste titta en lång stund innan man tar kål på den ;-) Ja, allt ser så inbjudande ut! Se nu till att njuta av den fina sommaren Lena.

    Jag är så glad för dina fina gåvor. Badsalt, härligt det är ju bara klockrent till en som gillar att bada varje dag! Och hjärtat i Luffarslöjd som du så klart har gjort... det är så gulligt! Kram Ingela

    SvaraRadera
  5. Fina tårtor....man blir lite sugen :)
    Håkan

    SvaraRadera
  6. hei Lena,
    du har all grunn til å feire med sjampagne,
    noe så nydelige kaker du har laget,du er mester min venn,mange talenter du har,
    tenker kundene syntes de er vakre og goda,skulle gjerne smakt.
    ønsker deg en herlig fredag og helg,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  7. Opsan...där gick jag upp flera kilo bara av att se alla underbara bakverk!!!
    Vad du kan!!! Jag är så imponerad av de som kan göra konstverk!!!
    kram & ha en bra fredagkväll!

    SvaraRadera
  8. Men guud vad duktig du är vännen!!! Superfina tårtor! Har du sysslat med sånt förut eller har du lärt dig allt på den här korta tiden du varit där????

    Ha en trevlig helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  9. Ja men, GULLE DEJ!!!!! Hur kunde jag glömma det?????
    Blev så lycklig när jag kom hem och såg kuvertet från dig. Linn hade lagt det på köksbordet och jag blev så ivrig, så ivrig.....
    Tänk, det doftade så gott redan innan jag hade fått upp det ordentligt *lycka* och sen dessa underbara saker. Jag tycker så mycket om hjärtan och vad glad jag blev när jag förstod att det var du som gjort det :)
    Du är verkligen konstnärlig ut i fingerspetsarna. Det känns verkligen att det är skapat med känsla och det är som en värme och ett lugn som strålar ut. Sen kortet då - ja, jag läste - så log jag samtidigt som jag nickade och ändå på nåt vis skakade på huvudet. Det var så mitt-i-prick. DU KAN ALLT DU!!!!!!
    Det har bara varit lite för mycket för mig den här veckan och jag sitter nu här och känner mig så trött. Ska snosa lite mer på badsaltet och sen ska jag gå och lägga mig så jag får krafterna tillbaka.
    Tänk att Freddan skulle bli sjuk också och han är fortfarande dålig. Men, jag baddar på med handduken, ger honom vätska och gör så gott jag kan för att hålla honom vid gott mod. I morgon tror jag det blir mycket bättre och tänk - då är det lördag också. Visst är det väl toppen?!
    Jättekramen till dig och än en gång tack för sakerna.

    SvaraRadera
  10. Hej lena...nu har jag fått lite att funder på..VEM kan du vara då??.. av en slump så såg jag din blogg hos Mia..och "råkade" klicka mej tillbaka ..såg då att du kom från A-a... som jag alltså..och blev ännu mera nyfiken??..VEM tro??..och så har jag nu läst och tittat beundrar alla dina bakverk och målningar..du verkar vara en kreativ människa.....såg din bild...och försökte förstora..tror kanske att jag vet nu:)...Om inte annat så kommer jag fråga dej nästa gång jag ser dej OM det är DU:)... ha de gött..Pia

    SvaraRadera
  11. Men raring!!!!!!! Så fiiiiiina, jag tror jag dör. Klart du skall vara stolt över dom, fattas bara annat. Öppnade en Tattinger och det var gott men korken flög inte i taket hihi...Om du har annat vad jag håller på med så är det rött och typ stort, hihi/ ha det gott vännen Kramkram A

    SvaraRadera
  12. Hej! Vad duktig du är och så roligt att få se dina skapelser. Du har nog naturlig fallenhet för konditoryrket. Det är ju det du ska hålla på med tycker jag. Skulle gärna smaka på en av de smaskiga tårtorna.
    Önskar dej en skön helg.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  13. Hejsan.

    Vilka tårtor!!!!
    Så duktig du är!

    Min man undrar var du bor, han står och kikar mig över axeln här.....
    Han blev riktigt sugen på daimtårtan....

    Tårta är det svåraste jag vet när jag ska ha kalas, det blir alltid samma "tråktårta".
    Att du inte öppnar eget?

    Ha en fin kväll,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  14. Wow, du är ju grym!! Det är ju inte länge sedan du började jobba där :)

    Visst är det något speciellt med Grebbestad, bara älskar att gå omkring på bryggorna där och Röde Orm är ju bara bäst, skulle varit där idag när Värmlandspojkarna spelar, men fick inse att jag helt enkelt inte orkar ikväll och tjejerna får sjunga och hoppa åt mig oxå

    Hoppas du får en skön söndagkväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  15. Jösses, det såg inte helt fel ut detta. Så duktig du är, måste jag säga.
    Jag har sugit på lite chokladmousse i kväll.
    Tack för presenten. Doftar gott här nu.
    Kramen

    SvaraRadera
  16. Nu har nog rätt människa hamnat på rätt plats! Vilka konstverk! Jag får gåshud, och snålvattnet rinner. .
    Dom måste var väldigt nöjda med dig!!!
    Tänk att vi alla har sådana begåvningar som vi inte vet om. Vi provar för lite och säger "kan inte" Vi kan!!!
    Ta champagnen först ledig dag!
    Elisabeth

    SvaraRadera
  17. Åh så fina!! Du är jätteduktig, nog skulle du ha haft lite champagne. Ska allt komma och köpa en tårta av dig, kan ju ha ett tårtkalas vid stugan i sommar. Brorsan gillar tårta. Jag är imponerad att du kan göra så tjusiga efter så kort tid..wow!
    Ha en fin nationaldag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  18. Herregud!! Har du gjort allt detta?? Vilka konstverk!

    SvaraRadera