torsdag 1 mars 2012

Virkat kuddfodral


JA tänk vad man kan finna i sina gömmor. Hade precis glömt att jag köpte lite olika fina saker i somras när jag körde förbi Hjo och det här kuddfodralet var en av dem.Så söt med sin virkade blomma , ja romantiskt kanske man kan säga.


Jag har kvar den grupp jag gjorde i ordning före jul med lite blåbärsris och lingonris. Det är konstigt det där med rosor för de här torkade i vasen som de stod i och var lika vackra i formen, naturligtvis var jag tvungen att spara dem i min målade väggampel.


Fick lite tid över häromdagen man får det ibland när man är arbetslös, då gjorde jag de här ljuslyktorna av vitmålade konservburkar med änglar i decoupage och en bit snöre. Kommer tröttna ganska snabbt men det blev något nytt just nu i alla fall.Ja och till sist så måste jag säga att jag blev väldigt glad när den här damen med bloggen
 torparfru Greta hade fotat min tavla hängande på en timrad vägg nästan högst upp i sverige. Den tavlan hamnade hos rätt person i alla fall.

Ha en fin dag nu käraste vänner

KRAM LENA


9 kommentarer:

 1. Vackert! Virkat gillar jag. Ger en mjuk känsla i hemmet.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Tavlan hamnade rätt, blev en otroligt fin känsla mot den timrade väggen.
  Fin kudde, förr stickade jag och virkade. Det gick en sticktrend på mitt jobb, alla satt och knåpade på rasterna. Nu sitter vi mest och babblar.
  Vilken dag det blir idag, jag ska städa i uterummet. Solen värmer så skönt där ute nu.
  Ha det gott Lena
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Jättegulligt med virkat.
  Känns lite romantiskt och gammaldags.

  Kul när man ser att ens "verk" hamnar på exakt rätt plats!

  Ha en fin dag,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Roligt när saker hamnar på rätt plats. Fin kudde och de små vaserna du gjort.
  Ha ett trevligt veckorslut.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Vilket fint blomarrangemang! Rosorna var jättefina, på bilden såg man inte ens att de var torkade.

  Ha en skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Hallå pysselfia:) Duktiga du...Klart du ska plocka fram kuddfodralet:) Kramkram A

  SvaraRadera
 7. Tjusigt minsann! Hjo har jag varit i, där är himla fint tycker jag. Hoppas att du har en riktigt härlig helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Godag

  som varmast har vi haft runt +8 i skuggan och snön har sjunkit ihop ganska mycket. men det finns mycket snö kvar har ju haft upp emot 80-90 cm snö. MEn det är en härlig årstid just nu på vår vintern.

  Ha det bra kamrat =)

  SvaraRadera
 9. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera