söndag 15 augusti 2010

Gladiolus i massor

Goddag flickor det här är  P-e:s  gladiolusbukett som han fick förra lördagen av sina syskon. Tyvärr så började den hänga redan dag två men så kan det ju vara tyvärr. Vacker var den i alla fall. och några dagar hade vi den stående.


Ja och vad kan ha hänt den här veckan då? Hmmm ja datorn har inte varit på mer än få tillfällen då jag varit tvungen att kolla mailen.
Jag märker att det inte funkar att vara så aktiv med bloggen just nu, har aningen för mycket innanför pannbenet för tillfället. Har ju fått utökad tjänst och det innebär mycket tänkande och planerande.

Jag jobbade igår och var inte hemma förrän halv fem på eftermiddagen, vilade en dryg timma och åkte sen tillbaka eftersom vi hade en rockabillydag igår. Elvisuppträdande på dagen med grillade hamburgare och musik på kvällen, det var fullsatt och jättekul.
Det känns ända in i själen att man är trött men får vila idag för i morgon startar jobbet senast fem igen, phu.
Det är i alla fall lika kul och det är ju tur.

Jag har i alla fall hunnit med en tur till kära Mia "rummet för välbefinnande" igen, hon har så mycket härligt att titta på och inhandlade bl.a den här söta hyllan som jag satt i köket.



Lampetten härunder kunde jag inte heller motstå, konstigt va. man får alltid en härlig energi efter att ha besökt Mia, den tar man med sig hem och minns länge efter.



Var ute och insöp lite vackra färger en eftermiddag, det är väl så här himlen ser ut strax innan åskan bryter ut, eller när solen går ner, välj själv.


Ja nu är min dator trött igen, går inte att skriva knappt, bilderna hoppar till egenvald plats och jag vet inte allt. Jag tror det är dags för en ny dator men vi får nog kolla i plånboken först.
Innan den dör helt och hållet vill jag önska alla en skön söndag och e n bra vecka så länge och jag lovar att jag kommer tillbaka snart med kommentarer till er.

Stor kram tjejer

Lena

13 kommentarer:

  1. Halloj snäckan ! Det var minsann inte igår du var på bloggen! Hör ju att du har mycket att stå i och jag kan säga att jag själv också har drabbats av bloggtorka. Kul att höra ändå att du har det gott om än stressigt!

    Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. hei Lena.
    å endelig kom jeg inn til deg igjen,har hatt problem å komme på din blogg,men nu funker det,å så glad jeg blev,jippi...har ikke glemt deg vettu..
    så nydelige gladioler,elsker dem,
    skjønner du er sliten,ta deg tid vennen.
    nydelig hylle du kjøpte med hjem,deilig med sånne steder,som gir en energi.
    nydelig farge på din vegg.
    ønsker deg en fin dag vidre,
    stor klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. Hej Lena.
    Rockabillydag låter kul, undrar om du var uppe och dansade mellan tårtbakandet. Så fint det är med gladiolus, verkligen en ståtlig blomma. Håller med dig, det är jättekul och hälsa på i Mias butik. Hon har så mycket fint och så mycket idéer. Din hylla och lampett är så fina bägge två.
    Hoppas inte datorn pajar nu med alla dina foton.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Hejsan...Lena..finfina gladiolusar det där..vacker färg.. trög datorn..det har jag ibland..då får jag starta om eländet...Hmm tänk om man skulle få rumpan ur vagnen eller stolen och besöka Mia och butik!!..Svårt att hia med allt men det vore en upplevelse..ha en skön ny vecka..kram..från stan

    Pia

    SvaraRadera
  5. Äntligen säger jag bara...
    Och, då menar jag ju inte att det är du som varit frånvarande - utan jag!!!!
    Men, det var väl precis det du sa till mig att jag skulle vara när jag tänker efter.
    Åhhh så gott jag haft det och de senaste dagarna har varit så härliga.
    Nu har jag suttit vid vattnet och njutit av tystnaden, jag har fascinerats av trollsländorna som flugit runt och jag har LANDAT!
    Nu känner jag mig så sprudlande av nya idéer och jag bara längtar efter att få skapa, måla och skriva.......

    Blir så glad att hyllan och lampetten passade :)

    Sköt om dig nu och jag skickar dig lite energi för du har verkligen fullt ös just nu.
    Var rädd om dig!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Hejsan.

    Vad kul det lät med rockabillydag.
    Härlig musik!

    Jättefina saker du köpt...förstår att det var svårt att åka tomhänt därifrån.

    Försök varva ner emellan varven, så du inte går in i den berömda "väggen".
    Den vackra naturen runt omkring dig gör nog gott.

    Ha det fint,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  7. Hej hej, tittar in och önskar en fin vecka. Tänk att du har så mycket jobb nu. Så skoj, tänk det var inte länge sedan du skrev om så trött du var på att inte ha jobb. Tänk så fort det kan vända. Vad bra!

    kram

    SvaraRadera
  8. Som vanligt. Snygga bilder.
    Kramen

    SvaraRadera
  9. Vackra bilder, och jag gillar verkligen din nya hylla. Hoppas du tar dig tid mitt i en stressig vardag, andas och njut...Stor kram vännen

    SvaraRadera
  10. Hallo hallo..idag stod jag och söstra di och sniffade på the...:) inne på tebutiken i stan..vet inte vad hon valde till slut..men gooa dofter var det.. nää nu får jag ta och se til morgondagens dress..ha de gött..Pia

    SvaraRadera
  11. så fina bilder, ta det lugnt så du inte förtar dig tjejen,
    ha de gott
    kram Jeanette

    SvaraRadera
  12. Gladiolus är så vackra blommor och de brukar stå länge. Fib bukett. Ser att du har häcken full, men du trivs hörs det och det är ju bara bra då. När du jobbar så mycket så fyller det på i plånboken också och du kan snart skaffa ny dator.
    Ha det så gott nu och njut lite också.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  13. Hej Vännen!
    Har inte heller så mycket tid över till bloggen som jag skulle vilja:)

    Ha en sköön helg goaste Lena!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera