onsdag 4 augusti 2010

Ingen ork att blogga minsann

Som jag sagt tidigare så är det svårt att ens öppna upp datorn just nu. Alltså jag har nu jobbat 9 av 10 dagar och det känns att gå upp så tidigt på morgonen. Och jag som tänkte visa er så många fina bilder, inte blir det något.

Här är i alla fall bevis på att jag har varit så långt söderut man kan komma, det ni.Här fanns det tydligen ormar i massor och det förklarar omgående varför jag aldrig skulle bosätta mig ens i närheten, usch vad läbbigt.

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu för lite rengöring inför sänggåendet, ställa klockan och sen när klockan är ca 21.00 så sussar jag förhoppningsvis sött. Ja sen har jag bara en arbetsdag kvar den här veckan.
Då är det bara att dra igång lite matplanering eftersom vi ska ha gäster på lördag. Ja men det ska ju bli kul det.

Jag önskar alla goa tjejer där ute en riktigt skön torsdag och helg förresten och om jag inte finns här så kommer jag garnterat tillbaka, det är ju det här med prioritering vet ni.

STOR KRAM PÅ ER

Lena

9 kommentarer:

 1. smygehuk så läkert, fast inte ormarna.

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Fina bilder från Smygehuk, där har jag aldrig varit.

  Låt bloggen gå på sparlåga nu när du jobbar så mycket..den får ju inte bli något måste! Vi är kvar här ändå you know:)

  Du undrade om Gösta har fästingar? Jaa, usch, de gillar att sätta sig i regionerna runt hans huvud och under halsbandet..blää! Vi har inte provat något medel utan brukar ta bort dem när vi ser dem..jag lyckades dra ut en med fingrarna idag, hihi! Det trodde jag aldrig att jag skulle våga:)

  Ha det gott o sköt om dig kära Lena!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej! Du jobbar och sliter med tårtbakningen. Och skapar fina konstverk. Hoppas du kan njuta lite av helgen som kommer.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Det blir mer bloggande för mej när jag börjar jobba. Just nu är jag knappt inne på datorn
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Tjenixen på dig Lena!

  Ja, det är en del som känns trögt just nu. Även om man fungerar så att man jobbar på att rycka upp sig är det svårare ibland. Speciellt då man vaknar för andra dagen det är mulet och vått ute, avloppsvatten i ledningarna sedan några dagar och man får koka vattnet. Dotra åker ikväll, och vi ska krama ur sista dagen av hennes semester sedan blir det ett tomrum...
  Känner mig själv och tillåter mig inte att fastna i sådana här tankar jobbar på att vända dem och se det som är positivt istället. Tror om jag har uppfattat saken rätt att du känner igen...
  Själv har jag gjort ett uppryck på bloggen de sista dagarna få se om det håller i sig.
  Det har hänt en hel del upplyftande och utvecklande för en annan här ett tag, nu väntar trädgård, hus och hem på en ansiktslyftning.

  Kanske får det bli så att jag övergår till att mest läsa andras bloggar och skickar iväg en och en annan kommentar ett tag.

  Kram Lena (vet du jag tror minsann att skåningen aldrig har satt sin fot vid Smygehuk ;-)

  SvaraRadera
 6. Isch, jag visste inte att det var mycket orm där. Var i Smygehuk för några år sen, det blåste så jag fick hålla i sonen. Förstår att du är trött, inga vanliga arbetstider du har, jag har semester än.
  Hoppas du hinner sova mellan varven, var rädd om dig.
  Stor kram
  AnnaMaria
  Ps, stugan ligger någon mil från Sulvik, åker mot Årjäng.

  SvaraRadera
 7. Så långt söderut har jag aldrig varit! Det var jättefina bilder du visade. Och bloggandet tar lite pause för de flesta under vissa perioder men du kommer igen! Kram

  SvaraRadera
 8. Va?! Är det just i Smygehuk det finns massor av ormar? Inte i Helsingborg och Ystad väl? Please då... ska ju åka dit till veckan och jag har världens ormfobi! Ska ALDRIG åka till Smygehuk hur vackert det än ser ut! Fast å andra sidan så ska man ju aldrig säga aldrig heller...
  Förstår att du är trött. Herregud vad du jobbar!

  kram Lisa

  SvaraRadera
 9. Hejsan.

  Vad du står i gumman.
  Men känn inget måste med bloggen...vi trogna finns kvar.

  Smygehuk....fint, men när jag var där gick det knappt att gå ur bilen för det blåste full storm!!!!
  Men det gick ju bra att sitta kvar i bilen och inte riskera trampa på en läskig orm heller.

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera