söndag 3 oktober 2010

Tiden bara rusar iväg


Och vad gör jag då? Jo bara arbetar nu för tiden minsann.
Jag minns inte när jag hade så roligt sist men det tar tid alltså. När jag inte bakar så knyter jag nya kundkontakter och skickar ut material om oss.
Jag har verkligen fått god respons och det blir man ju alldeles hög av minsann.

Vi hade en artikel inne i ortstidningen om oss förra veckan och den gjorde susen. Vi har fått göra dubbelt så många tårtor sedan dess och mer blir det.

Jag har nu ledig söndag o måndag men sedan drar det igång igen och då blir det arbeta av i 6 av 7 dagar. Men nästa vecka ser jag verkligen fram emot då vi har vår hantverksdag på lördag.
Då blir det till att baka i massor för jag tror på många nya ansikten.

Ni kanske skulle ta en tur till oss i alla fall, vi får ju flera besök av bussbolag och speciellt då från Norge så dra ihop ett gäng vet jag och kom, hi hi.

Som ni har förstått så står bloggen längst ner på min lista nu men så är det ju. Livet består ju av annat också och hur kul det än är att blogga så skulle det aldrig få ta min tid när den är så knapp.
Nej nu smyger jag in hos er då och då för att läsa om era nya bravader och inköp men det märker ni ju förstås inte så mycket av kära vänner.

Idag blir det en snabbis till stan, vi har ju vår marknad den här helgen och det är nog första gången i mitt liv som jag inte besöker den. Men en liten tur ska jag hinna med idag för att åka någon karusell med kära barnbarnet.

Nu önskar jag er en härlig söndag så hörs vi framöver igen.

Stor kram till er alla.

Lena

P.s härlig regnbåge väl?

10 kommentarer:

 1. Blev ingen marten för mig heller, är förkyld och så har jag röjt ur vardagsrum och hall. Men jag har medskick med en kompis, hon letar korg till mig. Hör att du har fullt upp, vet ju att det är en himla rusch där du jobbar.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Så kul Lena.... Ja, det är sannerligen fullt ös hos oss båda nu *ler*
  Ska bli så kul på lördag och jag skulle gärna vilja veta måtten på bordet om det går bra. Lättare att planera då....
  Sköt om dig nu och njut av ledigheten.
  SNART SES VI IGEN - JIPPI!!!!!!
  Kramar Mia

  SvaraRadera
 3. Hej...å så gött å höre att de är full rusch:)...både på dej och Mia. Själv är det lite stilla ro hos mej.. just nu är det stilla ro ..kanske jag ska tillägga..har haft martensfölket hos mej hela helgen..nu är det tyst och stilla. Ska bli superkul te lördan..ska faktiskt ta och planera lite för den nu. Först NU har jag tid. Såg att mia undrade på storleken på bordet. jag under oxå de plus lite till.. Hur är upplägget på marknaden?.. har du tid så får du gärna skriva lite hur uppläggwet är och hur bordet står ser ut osv..men ingen jättebeskrivning behöver jag å nej bara lite så där i full fart..vet att du redna sagt lite till mej ..men det kommer jag inte ihåg tyvärr:).. ha de så länge..kram..Pia

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Bloggen får man ta när man har tid och ork:)
  Vad roligt att du har sånt flyt på jobbet o att du trivs så bra!!

  Sköt om dig goaste Lena!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Mârten i två dagar här minsann..
  Kramen o ha en fin vecka

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag tycker det är jätteroligt att du har det så roligt på jobbet. Det måste vara toppen att må så bra som verkar göra nu.
  Önskar dej en trevlig vecka.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Jag är så glad att du har massor att göra! Och baka som är så skoj! Att blogga är kul, men det är ännu bättre att inte ha tid att blogga, egentligen...

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Så roligt att läsa, klart att man väljer bort blogandet när man har fullt upp att göra massa roligt.

  Ha det jätte bra tills nästa gång, låter jätte mysigt på ditt jobb, lockande att besöka.

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Åh vilken intressant sida..inre ro..det behöver jag. Jag är en kvinna mitt i livet vars kropp och muskler är fullkomligt överspända, jag försöker få in mindfulness i vardagen så gott jag kan men det kan vara svårt när dagen börjar med att redan vid uppvaknandet är tungan hårt pressad uppåt i gommen och axlarna högt uppdragna mot öronen....Hit till din sida återkommer jag mer än gärna. Välkomnar dig till min blogg, som jag varvar friskt mellan tungt och lättsamt, allt för att överleva dagarna som går i smärtans tecken. En blogg jag startade i juni och som skänkt mig nytt värde i livet, jag är behövd....

  Detta blev nog långt och märkligt *fniss* ja sådan är jag...jag skriver det som vill ut ur huvudet bara...

  Må väl/caja

  SvaraRadera
 10. Hej du Lena! Hur är det med dig? Nu var det ett tag sedan vi hörde från dig ;-) Bakat några tårtor sedan sist?

  SvaraRadera