söndag 12 september 2010

Det blir verkligen inget bloggande för mig nu, viljan finns men inte tiden faktiskt. Det är så mycket som ska göras hemma också. Det vet ju ni som har heltidsjobb.
Den här veckan jag är inne på nu är extra mastig för jag har bara ledigt en dag och det är idag. Bakade alltså torsdag, fredag o lördag ledig söndag, bakar måndag, tisdag o onsdag sen ska det marknadsföras torsdag o fredag. Ja ni förstår säkert att familjen och hemmet måste få sitt också.
Men det säger jag att ett roligare arbete har jag nog aldrig haft, inte ett problem med att stiga ur sängen kl 4.00 har jag heller, däremot har jag problem med att hålla mig vaken om kvällarna, hi hi.
Jag gör ett val nu och det är att gå in på datorn och läsa era bloggar men kommentarerna kommer att bli dåliga då jag prioriterar bort dem ett tag pga att det tar sån evig tid.
Men det är konstigt hur bloggen har blivit som ett gift, man måste liksom kolla vad som hänt där ute, precis som en serie på tv man följt :)
Jag tycker det skulle vara så kul om alla bodde lite närmre varandra för då skulle ni kunna komma och hälsa på när vi har vår hantverksmässa den 9/10 på croconilen. Det som verkligen är roligt med den är att jag får med mig två bloggvänner i alla fall som kommer att visa sina alster, det ser jag fram emot. Jag bakar den dagen också så jag får väl göra något riktigt gott åt dem.

Jag fann några bilder till sen Norrvikens trädgård, det är konstigt att man fick en thailandskänsla på vissa bilder, och då har jag ändå inte varit i Thailand.Kolla formationerna på träden, det här var nog inte satt igår precis.Vickans kondis heter det här blomsterarrangemanget, häftigt va med kaffekopparna i trädet, kanske vore något att ta efter, hi hi.Glöm inte att bilderna är klickbara.

Nu tänker jag gå ut och hämta in lite äpplen för att göra äppelmos, det är så himla kul att det faktiskt blivit äpplen i år, inte ett enda i fjol. Jag har gjort lite äppelgelè med mynta och så har jag gjort en underbart god grön tomatmarmelad med lime av tomaterna som inte blev röda.

Nu önskar jag er alla en riktigt skön söndag och en bra kommande vecka också naturligtvis.

KRAM LENA

7 kommentarer:

 1. hei Lena,
  som du står på om dagen,koselig å høre fra deg,
  må du huske å puste med magen å kose deg masse å.
  nydelige bilder,skjønne tre,
  ønsker deg en riktig flott søndag vennen.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Hej på dej Lena!

  Ja det är inte lätt att få tid till allt som man skulle vilja. För visst finns det mycket som man skulle önska av livet. Lite då och lite av vart så man inte glömmer bort och så man visar att man finns där det räcker gott!

  Ha nu en go vecka och lycka till med moset!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!

  Du har verkligen fullt upp hör jag! Men så skönt att du trivs så bra med ditt jobb!:)Jag tror också jag skulle gilla det - FÖRUTOM arbetstiderna då...

  Ha en riktigt bra vecka!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Det är roligt och höra att du trivs så bra på jobbet, blogga kan du göra när det blir lugnare tider.
  Önskar dig en fin ledig dag
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Här var det fullt upp.
  Precis som det ska vara...

  Blogga hinner du tids nog med.
  Vi finns kvar...

  Ha en bra vecka du också vännen,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Hej hej, så fina bilder!

  Du frågade ju om pelargonerna...hade helt glömt. Förlåt! Jo jag brukar dra ner på vattningen så här års, sen klipper jag ner dem kanske till hälften, tar upp de ur krukan med lite jord kvar och lägger de i svart soppåse i källaren. Så slipper man bära tunga krukor med jord som ändå ska bytas till våren. Så skvätter jag på lite vatten i löpet av vintern. Påsarna står lite halvvöppna på golvet så det kommer in lite ljus och luft. Går det så går det tänker jag. :)

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Blogga när du hinner, det "riktiga" livet måste ju gå i första hand, eller hur!

  Vi finns kvar här när det blir lugnare tider för dig!

  Stor kram! Jenny (Gösta hälsar oxå!)

  SvaraRadera