fredag 27 augusti 2010

Ursäkta

Ja det får man väl säga ändå när man inte ens är inne på bloggen på en hel vecka.
Alltså ärligt talat nu, jag har fått en ny jobbdator och där sitter jag minsann ofta men det beror ju på att jag helt enkelt måste för jobbets skull.
Där trodde jag aldrig att jag skulle hamna. Men nu är det så att jag fått en heltid och det är verkligen en heltid det.

I Onsdags var jag en tur till Lörenskog i Norgen för ett möte med bussbolag, så kommer det att se ut framöver för mig nu. Dra in kunder i massor till Croconilen så att omsättningen ökar.

Jag kan i alla fall lova att jag hamnat rätt, det är så in i vassen roligt att få den här utmaningen och det har redan genererat i nya kunder.

Jag kommer att baka drygt halvtid och resterande tid ska jag sitta i bilen eller vid datorn, så Ni förstår väl att bloggen kommer lite i skymundan just nu.

Den 9/10 kommer det att bli en hantverksmässa i vår fina konferenslokal på ovanvåningen, där kommer det att finnas plats för ca 20 hantverkare och det ska bli så kul. Om Ni skulle vara i närheten så vill jag verkligen att Ni kikar förbi, det är ett måste. En överraskning kan vara att ev en söt o go bloggvän ska medverka vid ett av borden, hoppas hennes tid räcker till, mer säger jag inte.

Idag är jag ledig för jag bakar i morgon så nu ska jag ta itu med mitt hem, städas ska det minsann förstår Ni, lite i alla fall.

Ja och nu önskar jag Er alla en riktigt mysig helg och kom ihåg att jag inte glömt bort Er även om det ser så ut.

Ja och bilden jag försökte lägga in blev borta.
Servererror står det i meddelandet, typisk men tyvärr sant.

STOR KRAM

LENA



söndag 15 augusti 2010

Gladiolus i massor

Goddag flickor det här är  P-e:s  gladiolusbukett som han fick förra lördagen av sina syskon. Tyvärr så började den hänga redan dag två men så kan det ju vara tyvärr. Vacker var den i alla fall. och några dagar hade vi den stående.


Ja och vad kan ha hänt den här veckan då? Hmmm ja datorn har inte varit på mer än få tillfällen då jag varit tvungen att kolla mailen.
Jag märker att det inte funkar att vara så aktiv med bloggen just nu, har aningen för mycket innanför pannbenet för tillfället. Har ju fått utökad tjänst och det innebär mycket tänkande och planerande.

Jag jobbade igår och var inte hemma förrän halv fem på eftermiddagen, vilade en dryg timma och åkte sen tillbaka eftersom vi hade en rockabillydag igår. Elvisuppträdande på dagen med grillade hamburgare och musik på kvällen, det var fullsatt och jättekul.
Det känns ända in i själen att man är trött men får vila idag för i morgon startar jobbet senast fem igen, phu.
Det är i alla fall lika kul och det är ju tur.

Jag har i alla fall hunnit med en tur till kära Mia "rummet för välbefinnande" igen, hon har så mycket härligt att titta på och inhandlade bl.a den här söta hyllan som jag satt i köket.



Lampetten härunder kunde jag inte heller motstå, konstigt va. man får alltid en härlig energi efter att ha besökt Mia, den tar man med sig hem och minns länge efter.



Var ute och insöp lite vackra färger en eftermiddag, det är väl så här himlen ser ut strax innan åskan bryter ut, eller när solen går ner, välj själv.


Ja nu är min dator trött igen, går inte att skriva knappt, bilderna hoppar till egenvald plats och jag vet inte allt. Jag tror det är dags för en ny dator men vi får nog kolla i plånboken först.
Innan den dör helt och hållet vill jag önska alla en skön söndag och e n bra vecka så länge och jag lovar att jag kommer tillbaka snart med kommentarer till er.

Stor kram tjejer

Lena

måndag 9 augusti 2010

Måndag morgon



Nästa år ska jag troligtvis hit till brösarps backar, ja på påskafton alltså, det är väl härifrån avfärden mot Blåkulla går har jag hört. Och alla kärringar samlas ska ni med tjejer?

Jag vill bara visa er att jag finns här i cyberrymden, men det är knappt faktiskt. Har haft kalas under helgen och det känns även idag det. Skulle tro att allt kommer efter då man först arbetat i 9 av 10 dagar sen lagas det mat och servas på lördag, kroppen orkar liksom inte med allt känns det som.

Trevligt hade vi i alla fall och maten blev lyckad med två sorters kött som jag lagt i marinad, två sorters pot.sallad, bönsallad och annat gott tillbehör, de lät sig väl smaka.
Tyvärr slutade kalaset inte lika trevligt som man hoppats för det blev ett rejält avbrott vid tvåtiden då en rattfull fartdåre blåser rätt in i ett träd hos grannarna och sen smet.

Det är andra gången på tre år som vi får uppleva det här och båda gångerna har det varit alkohol med i bilden vilket jag absolut inte har någon förståelse för. Den här gången måste de verkligen ha haft änglavakt och ingen av oss som sprang till undsättning förstår hur personen/personerna hann komma undan.
Jag tackar bara han där uppe som såg till att det inte kom någon mötande bil samtidigt för då hade utgången sett ut på ett helt annat sätt, usch.

Ja så jag måste säga att jag hela söndagen gått med en mycket obehaglig känsla inombords, det känns så otäckt liksom att sånt kan och får hända.

Då är min nästa fråga, vad kan man egentligen göra för att få ett slut på sånt här?

Ja det är nog inte något man förändrar på bara en natt men inställningen hos de som kör bil fulla och i rasande hög fart måste ju bero på något.

Hoppas ni haft en skön helg i alla fall så att ni orkade ta tag i måndagen igen.

Jag skickar en stor kram till er alla

Lena

onsdag 4 augusti 2010

Ingen ork att blogga minsann

Som jag sagt tidigare så är det svårt att ens öppna upp datorn just nu. Alltså jag har nu jobbat 9 av 10 dagar och det känns att gå upp så tidigt på morgonen. Och jag som tänkte visa er så många fina bilder, inte blir det något.

Här är i alla fall bevis på att jag har varit så långt söderut man kan komma, det ni.



Här fanns det tydligen ormar i massor och det förklarar omgående varför jag aldrig skulle bosätta mig ens i närheten, usch vad läbbigt.

Jag ska ta och hoppa in i duschen nu för lite rengöring inför sänggåendet, ställa klockan och sen när klockan är ca 21.00 så sussar jag förhoppningsvis sött. Ja sen har jag bara en arbetsdag kvar den här veckan.
Då är det bara att dra igång lite matplanering eftersom vi ska ha gäster på lördag. Ja men det ska ju bli kul det.

Jag önskar alla goa tjejer där ute en riktigt skön torsdag och helg förresten och om jag inte finns här så kommer jag garnterat tillbaka, det är ju det här med prioritering vet ni.

STOR KRAM PÅ ER

Lena